Privatflytning

Privatflytning

kontakt Os

Privatflytning

Flair Flytteforretning er en virksomhed med en bred og mangeårig erfaring med privatflytninger over hele verden.

Vi er en fleksibel virksomhed med et højt serviceniveau. Vi løfter enhver opgave - lige fra de helt små flytninger af den nyindkøbte sofa, til den helt store flytning af den nye drømmevilla og alt derimellem.

Tårnhøjt serviceniveau

Lad os bare indse det; de fleste kan flytte fra A til B. Flair Flytteforretning går højt op i at have dygtige flyttefolk og et stærkt hold med alsidige kundskaber. Vi går lige så meget op i, at den service, vi leverer, er unik. Vores kunder roser os for vores høje serviceniveau, og det er vores helt store force. Det er dér, vi differentierer os.

Skræddersyede tilbud

Flair Flytteforretning yder ikke alene flytning af høj kvalitet. Vi har handymen og uddannede håndværkere, der står klar til at hjælpe dig godt på plads i din nye bolig med alle montageopgaver af lamper, fjernsyn, malerier og lignende.

Vi tilbyder desuden tungløft, nedpakning/udpakning, slutrengøring , rømning af døsbo samt affaldskørsel.

Kort sagt: Vi er stolte af at kunne tilbyde alsidige totalløsninger, som passer perfekt til alle vore kunders behov.

Med veludstyrede flyttebiler leverer vi altid en service, hvor dine ting bliver svøbt i flyttetæpper for bedst muligt at sørge for, at tingene bliver behandlet nænsomt og leveret på den nye adresse - præcis som de forlod den gamle.

Det kan være en anstrengende proces at skulle flytte sit hjem til et nyt sted. Derfor Flair Flytteforretnings professionelle og dygtige medarbejdere er opsatte på at give dig den bedst mulige oplevelse fra start til slut. Dét har vi flair for.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste private flytning her.