Opbevaring

Opbevaring

kontakt Os

Opbevaring

Rene og opvarmede rum

Det er ikke altid, at logistikken går op i en højere enhed, når man skal flytte. Indimellem kan der være brug for opbevaringsrum i en midlertidig periode, hvor det nye hus eller erhvervskontor skal renoveres, eller hvor der går en periode, før modtagelsen af nøglerne til det nye.

Flair Flytteforretning tilbyder opbevaring i tørre, opvarmede, rene og sikre lokaler i op til 32 m3 pr. rum. Vores lokaler ligger i Storkøbenhavnsområdet og Nordsjælland og er sikkerhedsmæssigt godkendt til indboforsikring.

Vi sørger naturligvis for at transportere al indbo sikkert frem og pakket forsigtigt ned. Under opbevaringen får du nøglen, så kun du kan tilgå dine ting under opbevaringsperioden. Det synes vi, er det mest enkle.

 

Tillid og sikkerhed

Tillid er vigtigt for os hos Flair Flytteforretning, og det står øverst på listen, at du  kan sove trygt om natten med dine ejendele opbevaret sikkert i vores lokaler, hvor alt er overvåget 24 timer i døgnet.

Vi har igennem mange år udført opbevaring for vores kunder med stor tilfredshed.

Der er altid mulighed for at komme til dine ejendele ved blot at lave en aftale med os så kommer en vores professionelle medarbejdere ud og håndtere jeres gods sammen med jer.

Du er velkommen til at kontakte os, for at høre mere.