Nedpakning og udpakning

Nedpakning og udpakning

kontakt Os

Nedpakning og udpakning

Flair Flytteforretning har professionelle og faglærte flyttemænd, der er særligt dygtige til at lave nedpakning og udpakning af indbo. Der tilbydes nedpakning af indbo i forskellige materialer, der er særligt velegnede at passe på selv de skrøbeligste materialer.

 

Sædvanligvis foretages nedpakning i solide flyttekasser, bobleplast, garderobeskabe med bøjlestænger, silkepapir og rene flyttetæpper.

 

Vi tilbyder fuldemballering i bølgepap og bobleplast, særligt velegnede til længere transport.

 

Ved særligt sarte møbler, lamper, glas og inventar tilbydes luksusindpakning, hvor der benyttes silkepapir, bobleplast samt bølgepap. Dette er f.eks. gældende ved kunst, malerier og særligt værdifulde møbler.

 

Flair Flytteforretning tilbyder også specialbyggede ”crates” ved malerier, der skal opbevares i længere tid. Crates udføres i træ og skal forudbestilles i god tid, da der skal opmåles specifikt til den ønskede indpakning.

 

Flair Flytteforretning tilbyder også udpakning af indbo efter kundens ønsker.

 

Opsætning efter foto, hvor genstande nedpakkes og udpakkes i total overensstemmelse med tidligere opsætning på f.eks. en reol. Dette benyttes ofte til flytning af ældre borgere, der flyttes fra et ældrecenter til et andet.