Flyttekasser

Flyttekasser og materialer

kontakt Os

Flyttekasser og materialer

 
 

Hos Flairflytteforretning ApS tilbyder vi forskellige typer flyttekasser af bedste kvalitet. 

Som standard bruger vi solide flyttekasser af kraftig kvalitet,

  • Dobbeltbund
  • 4 lag pap
  • Selvlukkende konstruktion
  • Størrelserne: 70 cm  x  40 cm  x  40 cm

Vores flyttekasser tåler indhold op til 20 kilo. Kasserne leveres med klipssamlingen vendt opad, hvorledes de nemmest stables, håndteres og foldes ud. Kasserne er af pap og må ikke udsættes for fugt, da dette forringer kassens bæreevne samt levetid.

G-skabe

Vi tilbyder også garderobeskabe eller såkaldte ”G-skabe” på:  160 cm  x  40 cm  x  40 cm.

I disse højere flyttekasser monteres en tværgående bøjlestang. Dette sikrer en optimal flytning af tøj på bøjler , da de er designet til at have skjorter, habitter, kjoler mm. hængende under hele transporten - uden tøjet folder eller krøller. G-skabene med fordel bruges til skrøbelige lamper, der kan hænges direkte ind i skabet med tæpper omkring under kørsel.

Vi har også bobleplast til skrøbelige genstande, såsom billeder og lamper, og silkepapir til indpakning af service og øvrige køkkengenstande.

Vi tilbyder desuden tape, labels og flyttetæpper.

Levering og afhentning ved din hoveddør

Hos Flair flytteforretning er vi altid klar til at udbringe flyttekasser og materialer lige til døren. Der også altid mulighed for at hente flyttekasserne på vores lager i Hellerup, hvor der altid er et bredt udvalg på lager, der kun venter på at komme ud til vores glade kunder.

Du er velkommen til at ringe til os - så finder vi den bedste løsning for netop din flytning