Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

kontakt Os

Erhvervsflytning

Logistikløsninger

Ønsker du hjælp eller rådgivning omkring processerne for erhvervsflytning, står vi til rådighed med vores ekspertise. Vi har stor erfaring inden for logistik og har planlagt alt fra store domicil flytninger til mindre virksomhedsflytninger. I denne proces står kunden for helhedsbilledet, hvor vi sørger for, at flytningen og de enkelte processer glider let.

 

Totalløsninger

Vi påtager os gerne hele opgaven med planlægning fra ende til anden, så I kan fokusere på virksomheden dagligdagsopgaver. Vores professionelle flyttefolk står for planlægning, nedpakning, nedtagning af alle effekter. Flair Flytteforretning yder desuden montage samt mindre håndværkeropgaver og leverer jeres nye domicil præcis som I ønsker. Her klarer Flair hele processen fra ende til anden.

 

Store erhvervsflytninger

Med erfaring fra flere ministerier, reklamebureauer og nogle af landets absolut største møbelforretninger er vi højt gearet til at varetage store erhvervsflytninger. Skræddersyede totalløsninger og et professionelt mandskab, som er vant til at arbejde i komplicerede og større processer, giver os mulighed for at tilbyde flytning for landets helt store virksomheder.

 

Fast mandskab (In House)

Har jeres virksomhed behov for fast personale i en længere periode, som kan tage over for evt. langtidssygdom, barselvikariat eller lignende, kan vi også være behjælpelige på denne front. Kontakt os for mere information.

 

Flyttekoordinator – din hjælp på sidelinjen

Hos Flair Flytteforretning kan du få tilknyttet en fast flyttekoordinator, som hjælper dig som kunde hele vejen igennem lige fra første del af planlægningen, og indtil alt står klar, som ønsket. Flyttekoordinator forbereder udelukkende planlægningsfasen og koordinerer processerne undervejs.

 

Flytning af IT, telefoni og kopimaskiner

Hos Flair Flytteforretning tilbyder vi professionelle IT-flytteløsninger, når din virksomhed skal have flytte IT fra A til B. Vi tager billeder af arbejdspladsen og sikrer, at alt står som da vi pakkede det ned, så hver medarbejder kan møde op til en identisk arbejdsplads på den nye adresse. Vi har desuden specialuddannede flyttefolk, som udelukkende beskæftiger sig med flytning af større kopimaskiner.

 

Affaldshåndtering

Vi bortskaffer ofte affald for flere af landets virksomheder. Vi sørger for, at affaldet bliver sorteret og kørt til genbrugsstationen til miljørigtig destruktion. Læs mere under vores faneblad i toppen.